Ik heb tickets maar kan/besluit niet te gaan. Wat dan?
We nemen geen gekochte tickets terug. Je kunt kijken of je iemand kunt verrassen met een spontaan cadeau of het/de ticket(s) doorverkopen.

Ik ben mijn tickets kwijt, wat nu?
Stuur een e-mail naar info@schuimbierfestival.nl dan zoeken we na verificatie naar een oplossing/sturen we je het ticket met unieke code opnieuw toe. 

Waar koop ik mijn tickets
Dat kun je hier doen: https://www.ticketkantoor.nl/shop/SBD 
Let op dat je, je tickets niet op een andere manier aankoopt. Het risico bestaat daarmee namelijk dat je niet binnen komt. 
Alleen via de officiële verkoop weet je zeker dat je niet onnodig teveel betaalt en dat het ticket toegang geeft tot Schuim Bierfestival. Mocht er dan toch een onvoorziene omstandigheid optreden dan hebben wij inzage in de verkochte tickets en kunnen we altijd herleiden waar het probleem zit en zullen we deze oplossen.

Ik wil geen tickets in de voorverkoop aankopen, kan ik niet gewoon aan de deur kopen?
Mits er nog plekken beschikbaar zijn zullen wij op de dag zelf ook tickets aan de deur verkopen. Weet wel dat tickets aan de deur €17,50 kosten in plaats van het voordeeltarief van €15,- in de voorverkoop

Welke tickets zijn er?
Om de uitgifte wat makkelijker te maken en zo hopelijk de grootste rijvorming enigszins te kunnen beperken hebben we nu de mogelijkheid om in de voorverkoop meer munten bij te bestellen.
- Vroege vogels scoren een extra consumptiemunt! Wie er echt vroeg bij is krijgt een rondje van ons. Voor €15,- scoor je als early bird een officieel Schuim Bierfestival ‘23 glas + 4 munten, voor €33,- scoor je een glas + 10 munten en krijg je dus in beide gevallen een muntje extra van ons. Smaakt dat eerste biertje hopelijk extra lekker van!


- Zijn de early-bird tickets op?! Niet getreurd, ook dan kun je voordelig meedoen aan ons festival. In plaats van de gehanteerde deurprijs kun je vooraf je reguliere ticket aankopen voor €15,-. Hiervoor krijg je dan een officieel Schuim Bierfestival ‘23 glas + 3 munten.


- Wil je meteen meedoen met zes munten op zak? Dan kost een toegangsticket dat je recht geeft op een glas + 6 munten je €24,-.


- Ook de veelvuldige proevers kunnen een klein slaatje slaan: Weet jij nu al dat je grote dorst hebt op 24 september? Dan kun je ook kiezen voor een pakket van een glas + 10 munten voor een kleine aanbiedingsprijs van €34,50,-.

Schuim Bierfestival adverteert een gratis toegankelijk festival te zijn, waarom moet ik dan een ticket aankopen?
Ondanks dat Schuim een gratis toegankelijk festival is, heb je om deel te nemen aan het proeven van de speciaalbieren wel een speciaal Schuim glas nodig. Dit jaar krijg je ook een polsbandje zodat de standhouders kunnen verifiëren of je oud genoeg bent om alcohol te mogen consumeren én om te checken of je participeert aan ons festival. 
Bieren reken je af met de Schuim-munten die verkrijgbaar zijn op het evenemententerrein. 
Mensen die liever een frisje of wijntje drinken hoeven geen toegangs-/deelname ticket af te nemen. Tevens zijn kinderen welkom om mee te komen. Wij zorgen echter niet voor activiteiten voor deze kinderen.

Wat als er slecht weer is voorspeld?
In 2019 stond Schuim de slechtste dag van dat jaar te trotseren, samen met 900 onverschrokken speciaalbierliefhebbers. Dus we kunnen wel stellen dat we door weer en wind door zullen gaan. Nu met een nieuwe locatie in het Kunstmin zijn er zat toevluchtsmogelijkheden en zorgen we aangenamere omstandigheden, zelfs als het regent . Kom je die dag toch niet, dan zijn tickets niet restitueerbaar.
Mocht het festival op last van de gemeente of door andere vormen van extremen niet door kunnen gaan en dus worden afgelast. Dan zal indien gewenst iedereen zijn geld terugkrijgen minus de servicekosten die wij voor onze rekening hebben genomen. De tickets kunnen ook geldig worden verklaard voor een herkansings-/volgende editie. 

Vragen?
Voor alle vragen kun je terecht bij:
Info@schuimbierfestival.nl